Suurpuhastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 119:25-29

Ja Jeesus ütles neile: „Tulge omaette üksildasse paika ja puhake pisut!” (Markuse 6:31)

Kui ma elutoas tugitoolis puhkasin, märkasin laetala ja toanurga vahel ämblikuvõrku. Enda arvates olin maja põhjalikult koristanud, kuid see koht oli kahe silma vahele jäänud. Mõistsin, et mul pole kunagi aega üles vaadata. Alles puhkehetkel tõusis mu pilk üles ja ma nägin seda unarusse jäänud laenurka. Nii on ka vaimulikus elus – kui meie meeled ja südamed on hõivatud kiirustamisega, siis unustame kohad oma elus, mis vajavad puhastamist.

Vahel püüame pea maas korda luua elus valitsevas segaduses ning arvame, et oleme keskendunud nii kõige tähtsamale. Kui tõstame oma silmad üles, et palves Jumalat tänada ja ülistada, siis saame ühenduse sellega, kes suudab hingele puhkust anda. Jumalaga palve ja Pühakirja kaudu osaduses olles näidatakse meile kohti, mis vajavad me elus tähelepanu, olgu selleks halb harjumus, vale hoiak, rikutud mõtteviis või soovimatus andestada. Kui võtame täna aega vaimulikuks puhkuseks, siis lubame Jumalal näidata meile meie südame olukorda. Me võime näha oma eluviisi ja anda Jumalale võimalus ära pühkida ämblikuvõrgud, mis on tekkinud vaimuliku majapidamise hooletusse jätmisest.

Beth Fortune (Lõuna-Carolina)

PALVE:
Armas Issand, kui me puhkame Sinus, siis näita meile hooletusse jäetud kohti me südametes ning julgusta ja juhi meid nendega tegelemisel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Puhkus koos Jumalaga annab uue vaatenurga

PALVE TULIPUNKT:
Koristajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.