Pärimus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 11:1-39

Ma meenutan Issanda tegusid, ma tuletan meelde su imesid muistsest ajast... (Psalm 77:11)

Minu lapsepõlvekodus elasid meie perega koos ka minu vanavanemad ja onu. Onule meeldis jutustada lugusid meie perekonna ajaloost. Temalt sain teada, et olin pärinud oma vanaisa nina, et mu vanatädile meeldis kirjutada ja et mu toidutegemise oskus on pärit emapoolselt tädilt. Samuti kuulsin palju suurest farmist, kus nad kõik koos elasid. Tänu minu onu jutuvestmisele olen hakanud mõistma iseennast — kes ma olen ja kust tulen.

Piiblit võiks võrrelda minu onu lugudega. Sealt saame teada oma usuisade, Jumala suurte tegude ja Jumala armastuse kohta meie vastu. Kuna ma kuulun Jumala perekonda, siis pean teadma, kes ma olen ja mida Jumalal on mulle varuks. Seda saan teada Piibli kaudu, mis sisaldab Jumala perekonna lugu. Püüan pühendada iga päev aega Piibli uurimisele, et selles sisalduvaid lugusid mõista ja meelde jätta. Nii võin elada selles maailmas Jumala perekonna liikmena.

Eugenie Daniels (Massachusetts)

PALVE:
Armastav Isa, täname Sind meile antud lugude eest. Aita meil nende lugude abil meeles pidada oma kuuluvust ning neid lugusid teistega jagada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Vaimulik pärimus toob meid Jumalale lähemale

PALVE TULIPUNKT:
Meie kaugemad sugulased

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.