Isa uhkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Markuse 1:9-13

Sest Issandal on hea meel oma rahvast,... (Psalm 149:4)

Isegi siis, kui mu isa oli vajunud alkoholismi, kinnitas ta alati, et armastab mind ja tunneb minu üle uhkust. Kahjuks ei kuule kõik inimesed oma isadelt julgustavaid sõnu. Nende hinge jääb tühi koht, sest puudub mees, kelle tunnustust nad vajavad üle kõige elus. Pärast ristimist tuli Jeesus veest välja ja taevast kostis hääl: Sina oled mu armas Poeg, sinust on mul hea meel! (Mk 1:11)

Siis saatis Vaim ta kõrbesse. Tal polnud ei teemoona ega kedagi hüvasti jätmas. Tema ainsateks kaaslasteks olid Isa heakskiit ja uhkus Poja üle. Sellest piisas, et pidada 40 päeva jooksul vastu Saatana kiusatustele. Ma olen tänulik, et mu isa on alkoholisõltuvusest üle saanud ja meil on olnud võimalus omavahelisi suhteid parandada. Vaatamata meie keerulistele suhetele maiste isadega, on meil taevane Isa, kes suudab täita kõik tühimikud meie elus. Taevane Isa tunneb meid ja armastab meid. Me oleme talle kallid!

Justin Farrell (Washington)

PALVE:
Taevane Isa, täname, et armastad meid alati. Aita meid näha iseendid läbi Sinu silmade. Palume seda Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus on enam kui mistahes maine tunnustus

PALVE TULIPUNKT:
Isadest võõrdunud lapsed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.