Võimas Jumal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 27:1-6

Kui Jumal on meie poolt, kes võib olla meie vastu? (Roomlastele 8:31)

Töötan õpetajana ja minu juhendada on nooremad õpilased. Enne järgmisse klassi üleviimist pöördus üks neist minu poole: „Järgmises klassis saab mul olema raske, kuid kuna teie olete siin, siis pole mul vaja muretseda.” Tõepoolest, mul pole vaja muretseda. Need lapse lihtsad sõnad tuletasid mulle meelde minu teekonda koos Jumalaga.

Vahel tabab mind eluraskuste keskel hirm ja mured ei lase mind magada. Hirm paneb mind unustama, et kõikvõimas Jumal ei jäta meid kunagi maha. Ta pole kunagi kaugel meist kellestki. Pidin endalt küsima: Kas olen valmis Jumalat täielikult usaldama, nagu minu õpilane usaldab mind? Kui minu usaldus on niisama suur, siis võin probleemidega silmitsi seistes alati öelda: Kui Jumal on minu poolt, kes võib olla minu vastu? Selle asemel, et öelda: „Jumal, mul on suur probleem,“ võin hoopis öelda: „Probleem, mul on suur Jumal!“

Linawati Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Kõikvõimas Jumal, aita meil muretsemise asemel usaldada Sinu kohalolu. Palugem Jeesuse õpetuse kohaselt: Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala lähedus annab meile julguse.

PALVE TULIPUNKT:
Algkooliõpilased

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.