Sügav igatsus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese raamat 33:12-23

Aga ilma usuta on võimatu olla meelepärane, sest kes tuleb Jumala juurde, peab uskuma, et tema on olemas ja et ta annab palga neile, kes teda otsivad. (Heebrealastele 11:6)

Jumala otsimine on esimeseks ususammuks neile, kes tahavad tunda, mõista ja järgida sellist Jumalat, kes igatseb osadust meiega. Õppisin seda oma sõbralt Brendalt, kelle igapäevane elu on olnud selle tunnistajaks. Sageli on Püha Vaim tema kaudu minu vastu rääkinud. Kui ma püüdsin Jumalat näha, aitas mind Brenda vaimulik juhatus. Ma mõistsin, et ta on igal ajahetkel teadlik Jumala kohalolust. Püha Vaimu vägi on meile kättesaadavam siis, kui me õpime teadlikult elama Jumala läheduses.

Tahaksin nii elada igal päeval. Peaksime Jumalale au tooma sellega, et ülistame teda valjusti ning teenime ja julgustame ligimesi. Selleks, et saaksime alati olla Issandat tunnistavad tänulikud sulased, on meile antud Jumala annid - heldus, rahu ja rõõm.

Ruth Ann Dalley (California)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind soovi eest meiega isiklikult suhelda. Aita meid tunnetada Sinu kohalolu igal hetkel. Palume seda Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala kohalolu annab meile hingerahu

PALVE TULIPUNKT:
Minu vaimulikud mentorid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.