Valgus mu teerajal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 119:105-112

Sinu sõna on mu jalale lambiks ja valguseks mu teerajal. (Psalm 119:105)

Minu pereliikmed teenisid misjonäridena Filipiinidel ja me elasime piirkonnas, kus tänavad olid väga halvas olukorras. Kuna tänavavalgustus puudus ja öösel oli seal aukude tõttu ohtlik liikuda, siis palusin oma ämmal, kes saatis meile kodust iga nädal abipaki, muretseda meile hea taskulamp. Saime lambi ja see valgustas tõepoolest hästi. Ühel õhtul jalutasin väljas ja suunasin valgusvihu tänava asemel korraks palmilatvadele. Järgmisel hetkel komistasin auku ja kukkusin näoli mudasse. Olin kasutanud lampi valel otstarbel ja tagajärjeks oli õnnetus.

Kui olin püsti saanud, siis mõistsin, et tegemist oli olulise õppetunniga: valgus, olgu taskulambi oma või Jumala sõna, peab valgustama mu jalgteed. Jumala sõna valgusest on abi vaid siis, kui me seda loeme ja oma ellu rakendame.

Bob Haslam (Tennessee)

PALVE:
Issand, oleme tänulikud Sinu sõna eest, mis valgustab me teed, mida mööda võime Sulle järgneda. Palvetame Jeesuse õpetatud sõnadega: Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse! (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ma käin Jumala sõna valguses.

PALVE TULIPUNKT:
Filipiinide elanikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.