Täiuslik rahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 6:25-34

Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises. (Filiplastele 4:6)

Igaüks meist kogeb vahel muret ja kartust, kuid mõned inimesed elavad pidevas ärevuses, mille tulemusena kannatab tervis, kaob uni ja saabub depressioon. Viimaks kaotavad nad usu paremasse tulevikku. See pole Jumala tahe meie suhtes. Jeesus pöördub inimeste poole küsimusega: Aga kes teie seast suudab muretsemisega oma elule ühe küünragi juurde lisada? (Mt 6:27) Jeesus teadis, et muretsemine röövib me tervise, rahu, rõõmu ja kõik hea, mida Jumal meile anda soovib.

Kui mind haarab ärevus, siis mõtlen meie Issanda rahule. Ma valan oma südame välja Tema ette ning Piibel annab mulle lohutuse ja kindluse, et Jumal on minuga ja teab mu võitlusi. Jumala usaldamine julgustab mind. Kui sageli pean seda tegema? Iga päev! See on pidev protsess. Jesaja raamatust loeme: Kindlameelsele sa hoiad rahu, rahu, sest ta loodab sinu peale. (Js 26:3) Mina olen otsustanud jääda kindlameelseks, sest soovin endale seda rahu. Kas me kõik soovime?

Linda M. Scarola (New York)

PALVE:
Kaastunde Jumal, aita meil oma mured ja hirmud Sulle üle anda, et leiaksime oma hingedele rahu ja hingamist. Tänu olgu Sulle. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kui vaatan Issandale, siis näen kõike selgelt

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes kannatavad ärevuse all

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.