Tublid tegijad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 15:1-6

Kannatlikkuse ja julgustuse Jumal aga andku teile, et te mõtleksite sedasama omavahel Kristuse Jeesuse eeskuju kohaselt. (Roomlastele 15:5)

Uudised, mis jõuavad minuni ajalehtede ja televisiooni vahendusel, on enamuses murettekitavad – õnnetused, kuritegevus, lagunenud abielu ja konfliktid kõikjal maailmas. Vastukaaluks leidsin hiljuti meie Uus-Meremaa ajalehtedest ja TV-st rubriigi pealkirjaga “Tublid tegijad”. Seal räägitakse inimestest, kes on pühendanud oma elu teiste aitamisele, andes lootust ja võimalusi neile, kes vajavad ühiskonnas abi. Tavaliselt ei kaasne sellise tegevusega mingit isiklikku kasu. Sellised julgustavad lood meenutavad Kristuse eeskuju. Kui mõistame, et olulisem on anda kui võtta, siis toome maailma enam armastust ja hoolivust. Meie usk kutsub meid üles teisi rõõmustama ja nende elu rikastama. Igal päeval on meil võimalus uute inimestega kohtuda ja neile sõprust pakkuda. Võime neid tervitada ja naeratusega julgustada. Me kõik oleme potentsiaalsed tublid tegijad, kes jagavad Jumala armastust oma ligimestele.

Margaret Gordon (Auckland, Uus-Meremaa)

PALVE:
Armastav Jumal, Sina rikastad me elu oma armastuse ja kaastundega. Aita meid näidata üles ligimesearmastust kõigega, mida me teeme. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Elan täna Kristuse käsu kohaselt ligimesi armastades.

PALVE TULIPUNKT:
Et mõistaksime Jumala tahet

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.