Lillekimp

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:25-31

Aga tänu olgu Jumalale, kes meid Jeesuses Kristuses viib igal pool võidukäigus kaasa ja teeb kõigis paigus meie kaudu avalikuks oma tunnetuse lõhna. (2. korintlastele 2:14)

Päeval enne lõikustänupüha olime koos mitmete meie koguduse õdedega kirikusaali kaunistamas. Kasutasime selleks lilli, marju ja ronitaimi. Töö edenes kiiresti ja peagi nägi saal kaunis välja. Kui oluline sai tehtud, siis jäi lauale veel mitmesugust kasutamata materjali: oksi, lillenuppe ja muid jääke. Olime selle juba kokku korjanud ning kavatsesime minema visata, kuid üks hoolikas naine leidis hunnikust veel mõned õied, köitis need lindiga kokku ja kaunistas buketti veel värviliste helmestega. Vahel tunnen end sellise mittevajaliku prahina, mille materiaalne maailm on valmis kõrvale heitma. Ometi pole meie Issandale keegi mittevajalik. Igaüks meist on väärtuslik Jumala silmis (vt Js 43:4), igaüks on haruldane õis meie Issanda lõhnavas buketis.

Irina Ivanova (Pihkva, Venemaa)

PALVE:
Armuline ja halastav Jumal, aita meid näha end Sinu kallite lastena. Aita meil mõista, et oleme Sinu imeline looming ning et meil on kõik vajalik eluks ja pühaduseks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala jaoks pole kasutuid inimesi.

PALVE TULIPUNKT:
madala enesehinnanguga inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.