Jumal viibib kõikjal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Kuningate 19:1-13

Issand, sinu Jumal, on su keskel, kangelane, kes aitab. Ta rõõmustab sinu pärast väga, ta uuendab oma armastust sinuga, ta tunneb hõisates sinust rõõmu. (Sefanja 3:17)

Olin viis päeva järjest hoolitsenud oma isa eest, kuid nüüd pidin tööle naasma. See oli raske, kuna ma polnud korralikult maganud ega söönud. Parkisin auto töökohast kaugemale ja astusin majja. Kontoris märkasin külmkapi peale asetatud korvikest, mille küljes oli kaart minu nimega. Selgus, et üks minu kolleeg, kes teadis minu murest isa pärast, oli otsustanud mind meeles pidada. Ta oli ostnud mulle kingituseks korvitäie maiustusi ja parfümeeriat, et ma ei unustaks raskel ajal iseenda eest hoolitsemist. See üllatus pani mind mõtlema, et sageli ilmub Jumal meie ellu ootamatus kohas. Näiteks kui prohvet Eelija põgenes kuninganna Iisebeli eest kõrbesse, siis toitsid teda inglid, ta elas koopas ja ootas Jumala ilmumist. Jumal ei ilmutanud end ei tormituules, maavärinas ega tules, vaid hoopis vaikses sahinas, mis andis Eelijale kindluse oma väärtuse ja kutsumise suhtes. Just nii oli Jumal ilmunud mulle kaastöötaja tähelepanuavalduse läbi.

Janice Peacemaker (Virginia, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sinu armastuse ja kohalolu eest, mis on meile osaks saanud ka paikades, kus me seda pole osanud oodata. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ilmutab end vahel ootamatul viisil.

PALVE TULIPUNKT:
haigete vanemate hooldajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.