Teekond

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Timoteosele 3:14-17

Kogu Pühakiri on Jumala sisendatud ja kasulik õpetamiseks, noomimiseks, parandamiseks, kasvatamiseks õiguses, et Jumala inimene oleks täiesti varustatud ja valmis igale heale teole. (2. Timoteosele 3:16-17)

Ühe vanasõna kohaselt ei jõua viltune koorem kohale. Sain sellele mõtteterale kinnitust, kui olin koos oma kahe vanema lapsega matkamas Tadžikistanis. Sealkandis on kombeks eesleid veoloomadena kasutada. Jagasime oma varustuse kiirustades mitme eesli vahel, kuid halvasti tasakaalus koorem pani ühe neist komistama. Meie asjad lendasid mägiteele laiali ja olime sunnitud peatuse tegema. Teekonna ettevalmistus polnud olnud piisav. Mõtlesin sellele vanasõnale ja tollele matkakogemusele ning nägin seal paralleeli oma vaimuliku teekonnaga. Kui uurime alguses hoolikalt Jumala sõna, siis oleme oma päevateekonnaks ette valmistatud. Aeg, mille kasutame Pühakirja uurimiseks ja palveks, toob meile kuhjaga kasu.

Timothy Austin (Istanbul, Türgi)

PALVE:
Armas Jumal, anna meile suurem igatsus Sinu sõna järele. Palvetagem Jeesuse õpetatud palvet: Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Rõõmustan täna Jumala sõna üle.

PALVE TULIPUNKT:
et leida aega piibliõppeks

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.