Usupärand

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 1:3-8

…see on Issanda suur heldus,et me pole otsa saanud, sest tema halastused pole lõppenud: need on igal hommikul uued - sinu ustavus on suur! (Nutulaulud 3:22-23)

Minu esimesed mälestused lapsepõlvest on seotud rõõmsate hommikutega, mil ma pärast ärkamist suundusin ema otsima. Ta istus tavaliselt oma toas ja luges Piiblit. Ronisin siis ema sülle ja ta jätkas lugemist koos minuga. Ühel sellistest hommikutest nägin esmakordselt Päevasõna (The Upper Room) raamatukest, mida ema samuti palju aastaid luges. Pärast mässumeelseid aastaid ülikoolis õppisin Kristust sügavamalt tundma nendesamade Päevasõna numbrite kaudu, mida ema mulle aeg-ajalt saatis. Alustasin iga päeva lugemisega ning see aitas süvendada mu osadust Jumalaga. Jumal ei muutu, kuid muutub ja areneb meie arusaam Temast. Vaimulikud praktikad aitavad meil Jumalat mõista ja annavad uue vaate elule. Need loovad aluse tähendusrikkale suhtele Jumalaga, mis viib meid läbi igast päevast. Täna toimivad minu lapsed samal viisil: nad ronivad mulle hommikul sülle ja vaatavad, kuidas ma Päevasõna loen. Ring on täis saanud.

Mathew A. Palakunnathu Punalor (Kerala, India)

PALVE:
Inimkonna Juht, täname Sind, et oled meid armastanud, tundnud ja otsinud kaua enne seda, kui me ise mõistsime oma vajadust Sinu järele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm on tingimusteta ja piirideta

PALVE TULIPUNKT:
minu usuõpetaja

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.