Plekid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 10:19-24

Parandage siis meelt ja pöörduge, et teie patud kustutataks, nii et Issandalt tuleksid kosumisajad … (Apostlite teod 3:19-20)

Minu elu on kiire ja meie majas koguneb sageli pesemata pesu. Et koduste töödega sammu pidada, jätan vahel riietele tekkinud plekid enne pesu eemaldamata. Loodan siis, et riided saavad puhtaks, kuid vahel tekitab mõni kangekaelne plekk meelehärmi ning olen sunnitud mõne riideeseme uuesti masinasse panema. Samal viisil võib olla raske vabaneda plekkidest, mis meie hinge määrivad. Sageli püüan oma vigu lihtsalt eirata, luban endale mõne mõtlematu sõna või jätan vabandamata. Vahest olen kedagi solvanud või lihtsalt asjad lahendamata jätnud. Kui mu patt on tõsine, siis mõjutab see minu suhet Jumalaga. Ometi on lootust. Vaatamata oma puudujääkidele võime olla kindlad, et Jumala võrratu arm on meiega. Jeesuse ristisurma läbi saame andestuse ja puhtuse. Võime alustada uut laitmatut elu osaduses oma taevase Isaga.

Caryl Moll (Gauteng, LAV)

PALVE:
Armuline Jumal, me täname võimaluse eest tulla Sinu ette tunnistades oma pattu ja võttes vastu andestuse. Täname Sind puhta elu eest, mida pakud meile kõigile. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristuse ohvrisurm on mind puhastanud

PALVE TULIPUNKT:
need, kes vajavad patukahetsust

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.