Jumal kuuleb

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Saamueli 22:7-20

Oma kitsikuses ma hüüdsin Issandat ja kisendasin oma Jumala poole. Ta kuulis mu häält oma templist ja mu appihüüd jõudis ta kõrvu … Ta tõi mu välja avarusse, ta päästis minu, … (2. Saamueli 22:7-20)

Mäletan hästi päeva, mil tornaado möödus vaid mõne minuti kaugusel meie majast. Pennsylvanias juhtub seda väga harva ning me pole harjunud isegi väikeste keeristormidega. Olin väga hirmul ja mäletan tänini oma palveid, kui tuul ulus ja pikne raksatas. Hiljem meenus mulle tänase lugemise tekst Taaveti tänulaulust, mis algab murega ja lõpeb Jumala abi kirjeldusega. Kui pöördume palves Jumala poole, siis ei jää me vastuseta. Ta on meiega keset katsumusi, kannatusi ja isegi keeristorme. Kui taevasse kogunevad tormipilved, siis juhib ta meid läbi tormi. Mistahes olukordades võime Jumalat appi hüüda ja Ta vastab meile.

Ryan M. Arndt (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Issand, aita meil meeles pidada, et oled alati meiega. Anna meile kindel usk, et Sinu vastus ei jää tulemata. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
ohtlikus olukorras hüüan Jumalat appi

PALVE TULIPUNKT:
tormides kannatanud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.