Põlvkondade side

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 78:1-4

… mäletades sinu siirast usku, mis esmalt elas sinu vanaemas Loises ja sinu emas Eunikes ja nüüd - selles olen ma veendunud - elab ka sinus. (2. Timoteosele 1:5)

Ma pärisin oma õelt selle kohta, kui kaua meie ema oli lugenud no Cenaculo’t (portugalikeelne Päevasõna). Õe vastus kõlas: “Alati!” Kui me olime väikesed, pidasime selle abil alati enne voodisse minekut õhtupalve. Keegi luges kirjakoha, keegi palve ja päeva mõtisklust kordasime kõik koos. Mõtlen sellele ajale rõõmuga tagasi ja soovin, et see oleks ikka veel nii. Õpetussõnad manitsevad meid: “Juhata poiss ta tee peale, siis ta ei lahku sellelt ka vanas eas!” (Õp 22:6) Mu ema oli palju aastaid Päevasõna levitaja. Kui ta ei suutnud seda vanaduse tõttu jätkata, andis ta oma ülesande edasi oma õetütrele, kes võttis seda kui austusavaldust. Meie pere on selle trükise järgmisele põlvele edasi andnud. Mul on olnud kombeks lehti Päevasõnast välja lõigata ning jagada neid inimestele: bensiinijaama töötajatele, piletimüüjatele ja kokkadele minu koolis. Kui mul mõnikord midagi kaasas pole, siis imestavad inimesed: “Kus su väikesed lehekesed on?” Ma tunnen rõõmu oma usu jagamisest ja võimalusest levitada seda, mis on olnud meie perekonnas mitmele põlvkonnale õnnistuseks.

Joeli Grimbos Marques Souza (Parana, Brasiilia)

PALVE:
Armastav Jumal, täname sind võimaluse eest Sind tunda. Õnnista kõiki neid, kes Päevasõna levitavad ja neid, kes seda loevad. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
kellega jagan täna oma usku?

PALVE TULIPUNKT:
Päevasõna levitajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.