Peegeldused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 1:3-9

Nõnda paistku teiegi valgus inimestele, et nad teie häid tegusid nähes ülistaksid teie Isa, kes on taevas. (Matteuse 5:16)

Üks minu lemmikfotodest on võetud Mt. Rainier’i lumisest mäetipust, mis peegeldub tagasi vaikselt siniselt järveveelt. See foto tuletas mulle meelde tõsiasja, et ma olen kutsutud olema Kristuse peegelpilt oma igapäevaelus. Selles on osa minu sõnadel, tegudel ja üldse kõigel, mis minuga seondub. Kas minu elu peegeldab Jeesuse armastust sama selgelt, nagu too mäetipp peegeldub tagasi vaikselt järveveelt? Kindlasti pole ma täiuslik peegeldus, kuid mind julgustab teadmine, et Jumal ei eeldagi seda meilt. Ta ootab meilt vaid ustavust. Ka oma puudustega võime me Jumala armastust ustavalt edasi anda. Kelleni jõuab meie kaudu täna Kristuse armastus?

Robert K. Abel (Maryland, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meil peegeldada Sinu armastust kõige läbi, mida teeme. Palvetame Jeesuse õpetuse kohaselt: Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] Mt 6:9-13

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ootab meilt üksnes ustavust

PALVE TULIPUNKT:
fotograafid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.