Kartus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Moosese 4:1-13

Tema ütles: „Tule!” Ja Peetrus astus paadist välja ning kõndis vee peal ja tuli Jeesuse juurde. Aga tuult nähes lõi ta kartma ja hüüdis uppuma hakates: „Issand, päästa mind!” (Matteuse 14:29-30)

Minu õemees Bryon õpetas mulle mäesuusatamist. Ta sõitis tagurpidi ees ja juhendas mind, kuidas oma kiirust laskumisel kontrollida. Sain alguses hästi hakkama väikesel kiirusel mäenõlval laskumisega, kuid kuna pidin tegema siksakke, siis pidin sõidusuunda muutma. Kartsin seda teha, sest ebaõnnestumise korral võisin suurel kiirusel mäest alla lennata. Bryon nägi vaeva minu julgustamisega ning viimaks võtsin julguse kokku ja tegin pöörde. Oma rõõmuks leidsin end uues suunas ohutult liuglemas. Kui ma poleks oma õemeest usaldanud, siis poleks ma vist kunagi suusatamist ära õppinud ja sellega paljust ilma jäänud. Olen mõelnud Jumala järgimisest kui suusatreeningust. Vahel oleme hirmul ülesande ees, mille Jumal on meie ette seadnud. Me kardame läbi kukkuda. Kui me aga Jumalat tõeliselt usaldame, siis võime usus julgelt toimida, et näha kuidas Jumal meile selleks vajaliku jõu annab.

Debra Callaway (Kansas, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meil sind usaldada ja sinu kutset järgida – et võiksime saada osa õnnistusest, mille toob sõnakuulelikkus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mida uut võin täna õppida?

PALVE TULIPUNKT:
need, kes omandavad uusi oskusi

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.