Tugevus ja kiituslaul

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 27:1-14

Vaata, Jumal on mu pääste! Ma olen julge ega karda, sest Issand Jumal on mu tugevus ja kiituslaul, ja tema oli mu päästja. (Jesaja 12:2)

Kui minu nelja-aastane laps järjekordselt palavikku jäi, siis tundsin, et minu füüsiline ja emotsionaalne jõud ütleb üles. Mu lapsed on sageli haiged ja mind vaevab vahel abituse tunne. Ma ei saa nende heaks palju teha, lisaks tuleb mul pidevalt oma plaane muuta. Sageli pean töölt koju jääma, mis mõjutab omakorda meie toimetulekut. Sellises olukorras võin kergesti hädaldama jääda ja tunda end lööduna. Kui aga meenutan endale, et Jumal on mu pääste, siis täidab mind uus lootus. Seisan endiselt samade väljakutsete ees, kuid Jumal tõstab mu vaimu üles ning ma näen selgemalt tema tahet antud olukorras. Tavaliselt saabub mulle hädaolukorras sõnum sõbralt või kolleegilt, kes pakub abi tööl asendamisel või laste hoidmisel. Kuigi need pole meeldivad olukorrad, saan neis Jumalale toetudes uue rõõmu ja jõu.

Kimberly Leon (Missouri, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meil keerulistes olukordades meeles pidada, et sina oled meiega ning me saame toetuda sinu tugevusele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalale toetumine aitab koormaid kanda

PALVE TULIPUNKT:
Haigete laste vanemad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.