Võimalus elada

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 3:13-21

Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu. (Johannese 3:16-17)

Meie piirkonda tabas põud, mille tõttu paljud inimesed kaotasid oma viljasaagi. Kui viimaks sadama hakkas, püüdsin aias oma kuivanud juurvilju ja ananasse kasta. Minu abikaasa ei näinud sellel mõtet, kuid ma vastasin talle, et püüan anda igale taimele võimaluse ellu jääda. Isegi kui nad ikkagi ära kuivavad, olen omalt poolt teinud kõik võimaliku nende päästmiseks. Jäin mõtisklema võimaluse üle elada ja mulle meenus tänane kirjakoht Johannese evangeelimis 3:16-17. Kuivõrd suur oli Jumala armastus, mis sundis teda saatma oma Poega meie eest ristile surema, et meil oleks võimalus elada igavesti. Erinevalt meie aiaviljadest, mis ellu ei jäänud, on meil inimestena võimalus Kristusesse uskudes omada igavest elu.

Philip Polo (Nairobi, Keenia)

PALVE:
Armas Jumal, täname sinu Poja eest, kelle läbi on meil igavene elu. Anna meile julgust jagada seda armusõnumit ligimestega, et nad võiksid teha teadliku otsuse uskuda Jeesusesse Kristusesse. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saaksin täna Kristust kuulutada?

PALVE TULIPUNKT:
Hea sõnumi kuulutamine

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.