Usk või kahtlused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 6:1-14

Kui nüüd Jeesus oma silmad üles tõstis ja nägi palju rahvast enese juurde tulevat, siis ta ütles Filippusele: „Kust me ostame leiba, et need saaksid süüa?” (Johannese 6:5)

Tänases kirjakohas küsib Jeesus Filippuselt, kust saaksid jüngrid osta leiba rahvahulgale, kes talle järgnes. Pühakirja järgi tahtis Jeesus Filippust proovile panna, et kuulda tema vastust. Tegelikult oli Jeesus juba teadlik asjade käigust, kuid ta tahtis teada, kas Filippus usub või kahtleb. Filippus nägi vaid seda, mis oli inimlikult võimalik, ning jättis arvestamata selle, kuidas Jeesus probleeme lahendas. Kuidas on lood meiega? Kas näeme eluvõitlusi sarnaselt Filippusele oma piiratusest lähtudes või arvestame ka sellega, mis on võimalik meie taevase Isa sekkumisel? Kui seisame järgmise kriisi või probleemiga silmitsi, siis kas loodame üksnes enese jõule, teadmistele ja võimekusele või toome oma vajaduse palves Issanda ette? Kui anname oma võitlused üle Jumalale, siis saame näha lahendusi, mida me ei pidanud kunagi võimalikuks.

Terry Sexton (Tennessee, USA)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, aita meil vaadata rasketel aegadel alati sinule, usaldades sinu hoolde kõik selle, mida me ise ei suuda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal suudab lahendada iga meie probleemi

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes loodavad vaid iseendale

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.