Seemned külviks

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatlastele 5:22-26

Katsuge iseendid läbi, kas te olete usus! Pange end proovile! Või te ei tunne endast, et Jeesus Kristus on teie sees? Kui ei, siis te olete ju kõlbmatud! (2. korintlastele 13:5)

Meie kodu on troopilisel saarel, kus suvised temperatuurid on väga kõrged. Hommikuse kuumuse leevendamiseks valmistan tavaliseks mahlajoogi marakuja-viljadest, mis kasvavad meie oma aias. Ühel päeval olin jälle saaki korjamas ja märkasin, et ühe väädi küljes oli üksainus vili. See näis erakordselt suur ja rammus ning ma juba rõõmustasin, et saan sellest valmistada joogi kahele. Minu pettumus oli suur, kui selgus, et vili oli seest tühi. Väliselt oli see ilus, kuid sees polnud ei viljaliha söögiks ega seemneid külvamiseks. Kui järele mõelda, siis peaksime kristlastena olema aktiivsed ja loomulikud, muretsemata välise pärast. Me oleme kutsutud teisi teenima, kasutama vaimuvilju, nagu neist räägib kiri galaatlastele (5. pt) Külvakem kõikjale evangeeliumi seemneid, sest selleks on Kristus meid kutsunud.

Maria M. Urdaz (Puerto Rico)

PALVE:
Looja Jumal, aita meil elada Vaimust juhituna, et võiksime külvata evangeeliumi seemneid. Aita meid mõista oma olukorda, et oskaksime elada sinu tahte kohaselt. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kui külvame armastusega, siis Jumal lõikab saagi

PALVE TULIPUNKT:
Puerto Rico rahvas

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.