Muredest vabanemine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 12:22-31

Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises. (Filiplastele 4:6)

Lõuna-Aafrikasse jõudis kevad ja hommikul pärast Päevasõna lugemist aknast välja vaadates avanes mulle kaunis vaatepilt. Aias olid õide puhkenud enelad ja kliiviad ning neid ümbritsesid rohelusse mattunud puud. Nautisin seda kevadist ilu ning mulle meenusid Jeesuse sõnad: “Ja rõivastuse pärast, mis te muretsete? Pange tähele lilli väljal, kuidas nad kasvavad: ei näe nad vaeva ega ketra, aga ma ütlen teile, et isegi Saalomon kogu oma hiilguses ei olnud nõnda ehitud nagu igaüks neist.” (Mt 6:28-29) Eks meil tuleb muretseda ja vastutada paljude asjade pärast, kuid kui need mured meid matta tahavad, siis võime need usaldada palves Issandale ning kuulata Jumala vastust vahendatuna Pühakirja, mõtiskluste ja kristliku osaduse läbi. Oma muredes peaksime neid võimalusi meenutama ning usaldama Jumala tõotusi.

Alec Stoltz (Gauteng, LAV)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind ustavuse eest, mis on muutumatu. Aita meid Sind usaldada kõigis olukordades ning olla ustav igapäevases palves. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usaldan täna oma mured Jumalale

PALVE TULIPUNKT:
Muretsevad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.