Udu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 121:1-8

Miks sa oled nii rõhutud, mu hing, ja nii rahutu mu sees? Oota Jumalat, sest ma tahan teda veel tänada, oma abi ja oma Jumalat! (Psalm 43:5)

Meie elukoha lähedal kõrgus mägi, mida ma linna sõites alati imetlesin. Ühel udusel ja sajusel hommikul ei õnnestunud mul mäge üldse näha. Kaunis vaatepilt oli kadunud. Hiljem tuli päike välja ja ilm läks taas selgeks. Kojusõidu ajaks oli tavaline vaade mäele taastunud. Muidugi polnud maastik vahepeal muutunud, see oli vaid vihmas ja udus ajutiselt nähtamatu. Kui pilved hajusid, ilmus vaade jälle välja. Kui läheme läbi rasketest aegadest, võib Jumal näida meist kaugena. Arvame, et oleme üksi jäänud, kuid see pole tõsi. Jumal on meiega ja võime tema poole pöörduda ka siis, kui me tema lähedust ei taju. Tema ei jäta meid maha.

Elaine Brown (Perthshire, Šotimaa)

PALVE:
Armas Issand, täname Sind selle eest, et oled alati meie kõrval, ka siis kui me seda ei taju. Palvetagem Jeesuse õpetatud palvet: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]” (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usk annab lootuse ka siis, kui me Jumalat ei koge

PALVE TULIPUNKT:
Umbusklikud inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.