Kingitus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jeremija 9:23-24

Sel päeval öeldakse Jeruusalemmale: … Issand, sinu Jumal, on su keskel, kangelane, kes aitab. Ta rõõmustab sinu pärast väga, ta uuendab oma armastust sinuga, ta tunneb hõisates sinust rõõmu. (Sefanja 3:16-17)

Mäletan päeva, mil hoidsin esmakordselt kätel meie vastsündinud tütart. Minu rõõm oli suur, ma laulsin ja tänasin pisarsilmil Jumalat. Võtsin väikese pambu sülle ja tantsisin oma tütrega palatis esimese tantsu. Me oleme tantsimist jätkanud. Kui tütar oli veel väike, siis ma laulsin talle, hiljem suuremaks kasvades toetus ta mu jalgadele ja me tammusime tantsides toas ringi. Piibel võrdleb vanemate rõõmu laste üle Jumala rõõmuga oma rahva üle. Tema lähedus ja arm ei muutu kunagi. Looja õnnistused väljenduvad ka väikestes asjades, olgu nendeks sõbra külastus, kaunis koidik või lemmikloomaga tegelemine. Ka rasketel aegadel, kui miski ei väljenda Jumala armastust, võime seda usaldada – kuni me seda taas kogeme. Kui leiame end hüljatuna või üksikuna, annavad Issanda tõotused meile lootust ja jõudu edasi minna.

Rhett Wilson (Lõuna-Carolina, USA)

PALVE:
Armastav taevane Isa, luba meil tunda täna Sinu lähedust. Oleme tänulikud, et armastad meid ning tunned meist rõõmu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal tunneb meie üle heameelt

PALVE TULIPUNKT:
Vanemate armastusest ilma jäetud lapsed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.