Hingamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 2:14-26

Seepärast tehke jälle tugevaks lõtvunud käed ja jõuetud põlved ja õgvendage teerajad oma jalgadele, et lonkur ei väänaks jalga, vaid pigem saaks terveks. (Heebrealastele 12:12-13)

Olin juba 51, kui otsustasin osta jalgratta. Mulle meeldis nooremana rattaga sõita, kuid ma polnud seda vahepeal teinud enam kui 20 aastat. Mulle tegi natuke muret haige põlv ning kartsin, et pingutus võib sellele halvasti mõjuda. Pärast kuu aega kestnud rattasõitu olid mu põlved paremas vormis kui aastaid tagasi. Treenitud jalalihased pakkusid põlvedele paremat tuge ja ma olin paremini vigastustest hoitud. Nagu treening tugevdab meie füüsilist keha, vajame ka vaimulikke harjutusi oma vaimu tugevdamiseks. On hea alustada piibliõppe, palve ja kristliku osadusega, kuid peaksime kasvama usus ka muul viisil. See võib toimuda kristlike põhimõtete väljaelamises, näiteks oma abivajavate naabrite aitamises, või Jumala kutsele vastamises mingi teenimistöö osas – isegi kui meil puudub piisav väljaõpe. Kui me toimime usus, siis saame uut jõudu nähes Jumalat töötamas meis endis ja meie kaudu. Kui oleme valmis Jumalat usaldama, siis näeme hämmastavaid tulemusi.

Nola Passmore (Queensland, Austraalia)

PALVE:
Armas Issand, aita meid pöörata sama palju tähelepanu oma vaimulikule tervisele, nagu me muretseme oma füüsilise tervise pärast – et võiksime Sind teenida kogu olemusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas treenin oma vaimu?

PALVE TULIPUNKT:
Jalgratturid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.