Joostes Jumalaga

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 6:5-15

Aga sina, kui sa palvetad, siis mine oma kambrisse ja lukusta uks, palveta oma Isa poole, kes on varjatud, ja su Isa, kes näeb varjatutki, tasub sulle! (Matteuse 6:6)

Olen harrastanud tervisejooksu enam kui 40 aastat. Harjumuspäraselt tervitan uut päeva sörkides. Ma ei kuula midagi kõrvaklappidest, nagu seda on paljudel tavaks teha. Kasutan aega Jumalaga kõnelemiseks. Hommikune jooks on minu vaikne palveaeg ja sel ajal ei lase ma end kõrvalisest häirida. See on püha hetk, mil palvetan oma pereliikmete ja sõprade eest ning palun endale abi ja juhtimist elus. Päikesetõusu ajal on Jumal mind kuulamas. Mõnikord saabuvad palvevastused kiiresti, vahel tuleb kaua oodata, mõnele küsimusele ma selles elus vastust ei saagi. Olen mõistnud, et oleme kõik unikaalsed nii inimestena kui ka palvetajatena.

Colleen Forshee (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Armas Issand, täname Sind võimaluse eest palvetada igal ajal ja igas kohas. Aita meid olla ustavad oma palveaegade kasutamisel. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kus asub minu palvekamber?

PALVE TULIPUNKT:
Harrastusjooksjad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.