Moxie

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 12:22-31

Alanduge siis Jumala võimsa käe alla, et tema teid ülendaks õigel ajal; heitke kõik oma mure tema peale, sest tema peab hoolt teie eest! (1. Peetruse 5:6-7)

Käin sageli jalutamas oma sõbraga, kel on kaasas koer Moxie. Hiljuti kohtusime teel olles kahe suure koeraga ning Moxie otsustas tüli norida. Õnneks suutsid omanikud vihaseid koeri lahus hoida ja kokkupõrge lõppes õnnelikult. Oli ju ilmne, et suured koerad oleksid võinud meie oma vabalt nahka pista. Tark väike koer oleks pidanud käima oma peremehe varjus ning hoidma võimalikult madalat profiili. Ühel meie jalutuskäigul jagasin sõbraga oma muret abikaasa tervise pärast ning oma väljakutsetest seoses sellega. Ta otsustas sealsamas minu pärast palvetada. Sõbra kiire otsus Jumala poole pöörduda tuletas mulle meelde, et sageli tegelen ma palvetamise asemel lihtsalt hädaldamisega. Tegelikult sarnanesin ma Moxile enam, kui oleksin seda soovinud. Raskustega vastamisi sattudes kaldun ründama ja haukuma, arvestamata oma enese puuduliku jõuga. Peaksin hoopis hoiduma palvetades selle varju, kes suudab lahendada kõik probleemid.

Jennifer Aaron (Washington, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sulle kõigi meie palvetavate lähedaste eest. Aita meid muretsemise asemel igal päeval palvetada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Vägi on palves, mitte minu muretsemises.

PALVE TULIPUNKT:
Haiged pereliikmed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.