Kojutulek

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 15:11-24

Ja ta tõusis ja asus teele oma isa juurde. Aga kui ta alles kaugel oli, nägi isa teda ja tal hakkas hale ning ta jooksis ja langes poja kaela ja andis talle suud. (Luuka 15:20)

Läksime koos abikaasaga tütrele lennujaama vastu. Ootasime saabuvate lendude saalis, kuhu oli kogunenud palju inimesi. Kõik jälgisid pingsalt koridori, kust nende lähedased pidid nähtavale ilmuma. Kui oodatav kohale jõudis, väljendasid ootajate näod rõõmu ja kergendustunnet. Jalutasime ootusärevalt edasi-tagasi ning mu mõtted läksid Jumala armastusele meie vastu. Ma usun, et Looja ootab ja igatseb meiega kohtumist. Ta on valmis meid vastu võtma ja embama. Keegi pole eales ilmutanud sedavõrd täiuslikku armastust, nagu Jeesus oma ristisurmaga. Kui meid on ahvatlenud minema “kaugele maale” patud, kiusatused või eksitused, siis ootavad meid kodus alati andestuse tõotus ja Jumala armastavad käed.

Joey Yow (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname sõprade ja lähedaste eest, kes meid armastavad. Täname kohaloleku ja armastuse eest meie elus ning tõotuse eest meid igaveses kodus vastu võtta. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on meid alati ootamas.

PALVE TULIPUNKT:
Eemal elavad pereliikmed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.