Jumalat usaldades

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:26-31

Looda Issanda peale kõigest südamest ja ära toetu omaenese mõistusele! Õpi teda tundma kõigil oma teedel, siis ta teeb su teerajad tasaseks! (Õpetussõnad 3:5-6)

Kui minu abikaasa Rae saadeti viimase nelja aasta jooksul teist korda keemiaravile, siis püüdsin olukorraga leppida ja loota Jumala abile. Palvetasin iga päev oma naise tervise pärast ja ootasin kiiret paranemist. Jumal on õnnistanud meid pikaaegse abieluga ning me loodame olla kord koos Issandaga. Siiski ma olen mures ja loodan, et minu abikaasa tervis taastub. Tänane piiblisalm tuletab meelde, et peaksime lootma Jumalale, mitte omaenese mõistusele. Olen otsustanud seda teha lootuses, et Pühakirja tõotused kehtivad. Surmaga silmitsi seistes saame vajaliku jõu Kristuselt.

Gary Kiddie (California, USA)

PALVE:
Taevane Isa, anna meile julgust usus vastu astuda tundmatusele. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]” (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala usaldamine annab jõu.

PALVE TULIPUNKT:
Vähktõvega vanemad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.