Eluperioodid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 41:5-10

Kõik on ta omal ajal hästi teinud; ta on nende südamesse pannud ka igaviku, ometi ilma et inimene mõistaks Jumala tehtud tööd algusest lõpuni. (Koguja 3:11)

Sõin koos ühe sõbraga lõunat ja vestlus läks meie vanuse peale. Sõber meenutas mulle, et tegelikult oleme juba jõudnud elusügisesse. Mõte kiirelt mööduvast ajast ja lähenevast surmast tegi mulle tuska. Suurem osa minu elust on jäänud selja taha. Vaatasin ühel hommikul aknast välja ja minu pilku köitis kuldne lehesadu meie maja ees kasvavast vahtrapuust. Päike säras vastu vaikselt langevatelt lehtedelt ja tunnistasin taas endale, et sügis on mu lemmikaastaaeg. Nüüd on aeg tempot vähendada ja saaki koguda. Jumal on seadnud sisse aastaajad nii looduses kui inimelus. Olen otsustanud nüüd leppida elusügisega, mille teevad imeliselt värvikirevaks nii rõõm kui kurbus. Jumalal on meile veel ülesandeid anda. Peaksime võtma aega tema hääle kuulamiseks ja selle järgi tegemiseks. Jumala ajastus on parim ja ta ei jäta meid maha. Me leiame julgustust ja lohutust igavese elu tõotuses, mille annab Jeesus Kristus.

Betsy Thompson (Indiana, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, me toome tänu kauni maailma ja kõigi meie eluperioodide eest. Kui me toome Sinu ette oma hirmud, siis saame uue jõu ja julguse. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on meiega igal ajal.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kel on hirm vananemise ees

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.