Järjekindlus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 1:2-6

Aga mitte ainult sellest, vaid me kiitleme ka viletsusest, teades, et viletsus toob kannatlikkuse, kannatlikkus läbikatsutuse, läbikatsutus lootuse. (Roomlastele 5:3-4)

Oli töötanud mõnda aega õpetajana ning otsustasin viimaks taotleda riiklikku sertifikaati, mille nõuded on kõrged. Selle saamiseks tuleb edukalt lõpetada aastane kursus, mida on lubatud üritada vaid kolmel korral. Minu abikaasa ja kaks last julgustasid ja toetasid mind emotsionaalselt. Esimesel aastal ei õnnestunud mul positiivset tulemust saada, sama juhtus ka teisel aastal. Alles kolmandal katsel saavutasin viimaks oma eesmärgi. Nende kolme aasta jooksul olid mu lapsed sunnitud olema minu pingutuste ja pettumuste tunnistajaks. Ma tahtsin neile õpetada, et Jumal annab meile jõu läbikukkumiste ületamiseks ja edasi pürgimiseks. See pingutus aitas mul isiksusena areneda ja mõista vastupidavuse tähendust. Olen Jumalale tänulik selle kogemuse eest ning võimaluse eest näidata oma lastele, kuidas katsumused teevad meid tugevamaks ja annavad lootust tulevikuks.

JoAnn Tumbleston Jarman (Lõuna-Carolina, USA)

PALVE:
Hea Jumal, täname võimaluse eest kasvada isiksustena raskuste läbi. Täname Sind lootuse eest, aita meid vastu pidada, kui tekib tahtmine alla anda. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Järjekindlus kasvatab meie iseloomu.

PALVE TULIPUNKT:
Eksamiks valmistujad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.