Pühendumine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 5. Moosese raamat 32:7-11

Te olete näinud, mida ma olen teinud egiptlastele, kuidas ma teid olen kandnud kotka tiibadel ja kuidas ma teid olen toonud enese juurde. (2. Moosese raamat 19:4)

Kui ootasin oma esimest last, siis räägiti mulle, et lapsevanemaks saamine aitab paremini mõista Jumala armastuse suurust. See vastab tõele. Armastan väga oma poega ja olen teda hoolega hoidnud ja kasvatanud. Mäletan tema esimesi eluhetki, kui toetasin tema väikest pead, päeva, mil lasime koos liumäest alla ja seda, kuidas julgustasin teda esimest korda ujumisbasseini hüppama. 5. Moosese raamat kirjeldab Jumalat, kes nõnda nagu kotkas oma pesakonda lendu ergutades hõljub oma poegade kohal (5Ms 32:11). Olen veendunud, et hea lapsevanema omadused – tingimusteta armastus, ohvrimeelsus ja kaitseinstinktid – on Jumalast antud annid. Jumala armastus on sügavam, tugevam ja täiuslikum kui mistahes inimlik armastus. Jumala lastena võime alati toetuda oma Isa armastusele, et elada tema tahte kohaselt.

Jayna Richardson (Arkansas, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, täname Sind tingimusteta armastuse eest meie vastu. Aita meid armastada ligimesi samal viisil. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on vanemliku armastuse eeskuju.

PALVE TULIPUNKT:
Lapseootel emad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.