Tunnetuse lõhn

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 2:14-16

Aga tänu olgu Jumalale, kes meid Jeesuses Kristuses viib igal pool võidukäigus kaasa ja teeb kõigis paigus meie kaudu avalikuks oma tunnetuse lõhna. (2. korintlastele 2:14)

Avastasin aias töötades, et üks roosidest on õide puhkemas. Kuna külmad olid tulemas, mis oleksid kindlasti õisi kahjustanud, lõikasin need ära ja tõin tuppa. Mõne päeva pärast avanes kaunis õis ja täitis toa meeldiva aroomiga. See lõhn meenutas mulle vanavanemate kodu Põhja-Californias, kus lapsepõlves sageli viibisin. Vanaisa tukkus tavaliselt tugitoolis, toas jooksis ringi väike Yorkshire’i terjer ja kõikjal hõljus rooside lõhn. Ka mina olen loodud levitama Kristuse tunnetuse lõhna kõigis paigus (2Kr 2:14). See on võimalik siis, kui järgime tema eeskuju armastuses ja ennastohverdavas teenimises (Ef 5:1). Nagu rooside lõhn äratab ellu meeldivad mälestused, peaks meie kristlik eluviis tuletama inimestele meelde Jumala armastust ja hoolt. Selle üle on Loojal kindlasti hea meel.

Timothy Austin (Türgi)

PALVE:
Armas Issand, aita meid olla rõõmsad Kristuse järgijad. Andku meie elu edasi Kristuse tunnetuse lõhna, mis annab märku Jumala armastusest ja hoolest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas annan teistele märku Jumala armastusest?

PALVE TULIPUNKT:
Vanavanemad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.