Aeg igale asjale

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koguja 3:1-8

Igale asjale on määratud aeg, ja aeg on igal tegevusel taeva all: aeg sündida ja aeg surra, aeg istutada ja aeg istutatut kitkuda, …aeg nutta ja aeg naerda, aeg leinata ja aeg tantsida. (Koguja 3:1, 4)

Kui sain teate oma 27-aastase vennatütre Jeni ootamatust surmast, tabas mind tõsine vapustus. Me olime olnud väga lähedased ja pärast matuseid näis mulle, et ma ei suuda enam kunagi naeratada. Olin sedavõrd sügavas leinas, et mu süda tundus lõhkevat. Koguja tuletab meile tänases kirjakohas meelde, et meie elus tuleb ette nii kurbi kui rõõmsaid aegu. Vahel tabab meid südamevalu ning meil on sedavõrd raske, et tunneme end olevat otsekui murede lõksus ja lootusetus olukorras. Aeg on möödunud ja kuigi ma leinan endiselt oma vennatütart, olen nüüd võimeline naeratama ja Jumala õnnistuste üle rõõmu tundma. Jumala sõna annab meile lootust ja ees ootab rõõmsam eluperiood. Jumal on meiega kõikidel aegadel, tervendab meid ja aitab edasi minna. Kui aeg leinata on möödas, siis võime taas rõõmustada.

Lin Daniels (Massachusetts, USA)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud, et Sa ei jäta meid ka sügavaima mure tunnil ning juhid meid oma armastusega kõigest läbi. Anna meile lootust tulevikuks, et võiksime püsima jääda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Loodan täna Jumalale igas olukorras.

PALVE TULIPUNKT:
Lootuse kaotanud inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.