Jumal kuuleb

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:18-27

Samuti tuleb ka Vaim appi meie nõtrusele: me ju ei tea, kuidas palvetada, nõnda nagu peab, kuid Vaim ise palub meie eest sõnatute ägamistega. (Roomlastele 8:26)

Meie piibliõpetaja peab nimekirja palvesoovidest, et saaksime üksteise vajaduste pärast palvetada. Hiljuti edastasin meie grupile palve, et Jumal aitaks mul korraldada ära suhted endise abikaasaga. Siis haarasid mind kahtlused. Kas mu sõbrad ikka peaksid selle pärast palvetama? Otsisin Jumalalt selgust ja mulle meenus tänane kirjakoht Rm 8:26, mis julgustas kõiges teda usaldama. Jumal on sestpeale meie suhet parandanud. Minu palve on, et tema tahe sünniks ja mul jätkuks julgust talle järgneda. Kui ma ei tea, mida paluda, siis palun, et Püha Vaim palvetaks minu eest.

Connie L. Miller (Indiana, USA)

PALVE:
Hea Jumal, tänan Sind palvekuulmiste eest. Tänan Sind Jeesuse eest, kelle õpetuse kohaselt palvetame: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal kuuleb meid ka siis, kui me ei oska palvetada.

PALVE TULIPUNKT:
Abielu lahutavad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.