Looming

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 50:15-20

Te mõtlesite küll mu vastu kurja, aga Jumal pööras selle heaks, et teha, mis tänapäeval ongi tehtud: hoida palju rahvast elus. (1. Moosese raamat 50:20)

Aastaid tagasi võttis mind loodusretkele kaasa üks sõber meie kirikust, kes õpetas ülikoolis metsandust. Nautisime kauneid vaateid ja jõudsime puu juurde, mille tüve küljes oli korvpalli-suurune pahk. Sõber seletas mulle, et tegemist on kasvajaga, mis on kaootiliselt arenenud igas suunas ja tüve deformeerinud. Minu silmale tundus puu inetu, kuid käsitöömeistrite jaoks on tegemist väga hinnatud moodustisega, millest saab treida kauneid kausse ja teha ainulaadseid nikerdusi. Töödeldes tuleb sellest esile eri värve ja põnevaid mustreid. Sarnaselt kogenud meistrile, kes oskab kaosest kunstiteose luua, võib Jumal täita meie murtud südame oma armastusega.

Keith M. Curran (Virginia, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita et meie eluvõitlused annaksid tunnistust Sinu armastusest. Palvetagem Jeesuse eeskujul: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]“ (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal toob kaosest esile ilu.

PALVE TULIPUNKT:
PUUTÖÖMEISTRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.