Lahkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-17

Rõivastuge siis nagu Jumala valitud pühad ja armastatud südamliku kaastundega, lahkusega, alandlikkusega, tasadusega ja pika meelega. (Koloslastele 3:12)

Jõudsime öösel kell neli kiirabisse. Olin väga mures, sest mu abikaasa vasak kehapool oli tundetu, mis viitas insuldile. Kui mind ooteruumi juhatati, püüdsin pisaraid tagasi hoida. Minu hirmu ja ärevuse hajutas meditsiiniõe heatahtlikkus. Ta tutvustas end naeratades ja palus mistahes küsimuste korral enda poole pöörduda. Ka kõik teised ruumi sisenenud haiglapersonali liikmed tutvustasin end ja pakkusid abi. Nende naeratused aitasid mind hirmust üle saada ja ma tajusin nende vaikses sõbralikkuses Jumala lähedust. Heatahtlikkus on võimas vahend Jumala armu vahendamisel. See muudab meid enam Kristuse-sarnaseks ja võib aidata ligimest raskel hetkel, olgu selleks töökaaslane, abivajav laps või lihtsalt võõras kassajärjekorras. Kõik vajavad Jumala armastust, mida saame oma sõnade ja tegudega väljendada.

Betsy de Cruz (Texas, USA)

PALVE:
Armas Issand, tänu Sulle armastuse eest. Aita meid saada enam Kristuse-sarnaseks koheldes kaasinimesi headuse ja kaastundega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kes kohtub täna Kristusega minu vahendusel?

PALVE TULIPUNKT:
KIIRABITÖÖTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.