Jumala lähedus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-17

Aga ingel ütles neile: „Ärge kartke! Sest vaata, ma kuulutan teile suurt rõõmu, mis saab osaks kogu rahvale. (Luuka 2:10)

Olime oma perekonna jõulupidu lõpetamas. Kingitused olid jagatud ja õhtusöök lõpetatud. Sugulased lahkusid oma kodudesse ja mu abikaasa istus oma armastatud tugitooli ja hingas kergendatult: “No selleks aastaks on jõulud möödas!” Naersin selle peale, sest olime just teinud üleskutse hoida kogu järgmise aasta jõulude tähendust meeles. Pühadeaeg saab peagi läbi ja märgid Jeesuse tuleku kohta kaovad avalikust ruumist. Jeesuslapse sõimed pannakse jälle panipaikadesse ja tavaline igapäevaelu jätkub. Ometi ei pea meie hoiakud muutuma. Kui järgime Kristust, siis väljendame seda oma iseloomu, käitumise, sõnavaliku ja vaimsuse kaudu. Kui Tema vaim elab meis, siis suudame soojendada külmi südameid ja anda igal päeval maailmale lootust meie Issanda ja Päästja tulekuks.

Wilma Rose Vernich (Tennessee, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita kogeda Sinu ligiolu igal päeval, mitte üksnes jõuluajal. Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Rõõmustan iga päev Kristuse ligiolu üle.

PALVE TULIPUNKT:
REISIJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.