Meie väärtused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 1:4-31

Teie ehteks ärgu olgu välispidine... vaid selleks olgu varjul olev südame-inimene, tasase ja vaikse vaimu kadumatuse ilus, mis on Jumala silmis palju väärt. (1. Peetruse 3:3-4)

Tänane kirjakoht oli mõeldud esimestele kristlastele, kuid kõnetab kindlasti ka täna neid, kelle enesehinnang on madal. Olen 16-aastane ja see käib ka minu kohta. Kirik on üks neist kohtadest, kus minu panust hinnatakse. Aitan kaasa lastehoius ja õppetöös. On suur rõõm olla ümbritsetud lastest, kes on alati rõõmsad ja avatud ning suhtuvad õpetajatesse vahetult. Ühel pühapäeval läksime loodusesse Jumala loomingut imetlema. Vaatasime suuri puid, helesinist taevast ja isegi rohutirtse. Õpetaja näitas lastele suurt roosat lilleõit ja ütles: “Kas näete seda lille? See on väga kaunis, sest Jumal on selle loonud. Lill ei vaja soengut, meiki või kalleid riideid. Ta on ilus sellisena, nagu on loodud. Nii on kogu loodusega.” Mõistsin, et see sõnum oli suunatud ka minule – kogu Jumala looming on kaunis, seega mina kaasa arvatud. Me ei pea tegema suuri pingutusi ilusamaks saamise nimel, sest me juba oleme seda. Jumal armastab meie tõelist olemust.

Azuka Chukwudebe (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Hea Jumal, täname Sind, et näed meis kõigis ilu. Aita meid armastada iseennast ja ligimesi, nagu Sina meid kõiki armastad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala looming on kaunis.

PALVE TULIPUNKT:
KODUTUD PERED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.