Uus algus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:7-18

Ma tänan sind, et olen nii kardetavalt imeliselt loodud. Imelised on sinu teod, seda tunneb mu hing hästi. (Psalm 139:14)

On taas aeg alustada uut aastat ja teen seda samade lootustega, nagu eelmisel aastavahetusel: püüan enam sportida, magada, tervislikult toituda ja mitte üle töötada. Need lubadused peaksid mu elu paremaks muutma! Siiski, enne lubaduste andmist otsustasin teha tagasivaate eelmisele aastale. Kas mul on põhjust oma saavutuste üle uhke olla? Läinud aasta polnud mulle kerge. Tuli ette raskusi ja pettumusi, kuid tulin üldjoontes kõigega toime. Muidugi on alati ruumi arenemiseks ja lubadusi andes püüan seda uuel aastal silmas pidada. Ma tean, et olen Jumala laps ja minu mistahes teod või tegemata jätmised ei mõjuta taevase Isa armastust minu vastu. Eelmisele aastale mõeldes olen tänulik kõigi kogemuste ja väljakutsete eest, milles Jumal on olnud minuga. Uuele aastale vastu minnes teen otsuseid, mis on kantud sellisest lootusest ja ootusest.

Andrea Woronick (Connecticut, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid alati meeles pidada, et oleme Sinu armsad lapsed ja meil on võimalus seda armastust edasi jagada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus annab põhjust tänulik olla.

PALVE TULIPUNKT:
MINU UUE AASTA LUBADUSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.