Hingerahu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 43:1-3

Siis te hüüate mind appi ja tulete ning palute mind, ja mina kuulen teid. Ja te otsite mind ja leiate minu, kui te nõuate mind kõigest oma südamest. (Jeremija 29:12-13)

Kui mu kolm poega olid väikesed, tundsin neist suurt rõõmu ja unistasin sellest, kui edukad nad saavad olema tulevikus. Siis ei osanud ma ette kujutada, et ühest neist saab aastakümneid hiljem narkosõltlane, keda pean käima vanglas külastamas. Olukord murdis mu südame, kuid sõbrad ja pereliikmed olid toetavad ja palvetavad. Kahtluste keskel ühinesin tugigrupiga, mis ühendas sõltlaste sõpru ja pereliikmeid. See tõi mulle hingerahu tagasi. Mõistsin sõltuvuse olemust ja mõju ning see aitas olla kaastundlik. Üksteise eest palvetamine andis jõudu ja uut lootust. Teatud olukorrad püüavad meid otsekui lõksu, muudavad abituks ja kartlikuks. Kui hüüame appi, siis võib meid haarata tunne, et keegi ei kuule ega hooli. Ometi Jumal armastab meid ja soovib aidata. Ta jõuab meieni tavaliselt teiste inimeste vahendusel. Pühakiri kinnitab täna: “Ja te otsite mind ja leiate minu, kui te nõuate mind kõigest oma südamest.”

Tammy Jones (Florida, USA)

PALVE:
Kaastundlik Jumal, tänu Sulle meie südamest tulevate palvete kuulmise eest. Aita leida armastust, mis jõuab meieni ligimeste kaudu. Jeesuse Kristuse, Jumala Poja nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal kinnitab mind sõprade kaudu.

PALVE TULIPUNKT:
SÕLTUVUSTE KÜÜSIS LÄHEDASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.