Igapäevased õnnistused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 4. Moosese raamat 6:22-27

Mõtelge sellele, mis on ülal, mitte sellele, mis on maa peal, sest te olete surnud ja teie elu on koos Kristusega Jumalas. (Koloslastele 3:2-3)

Seoses vähktõve raviga harjusin päevi lugema, sest mulle oli oluline teada, kui kaua saan veel kiiritust ja keemiaravi. See oli meie perele raske periood, kuid sel ajal kogesime palju toetust ja armastust sõprade ja koguduseliikmete poolt, kes saatsid julgustavaid sõnumeid, kutsusid õhtusöögile ja palvetasid. Paraku ei osanud ma tol ajal selles kõiges näha Jumala armu ja keskendusin vaid ravitulemustele. Tuleviku pärast muretsedes unustasin igapäevased õnnistused. Meie tõeline olukord pole veel ilmsiks saanud. Kui Kristus tuleb tagasi, saab kõik uueks. Siis näeme kõike selgelt ja mõistame seda, mis praegu on peidetud. Meie tulevikulootus peitub tänase kirjakoha põhjal selles, et koos Kristusega oleme me surnud, aga ka üles äratatud uude ellu. Kristlastena on meil ühelt poolt imeline lootus igavikus ja teiselt poolt uus ja õnnistusterohke elu siinpoolsuses. (vt Jh 10:10)

Geoffrey L. Snook (Kansas, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, aita meid näha Sinu õnnistusi igas päevas, kinnita meie tulevikulootust Sinu tõotustele toetudes. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Tänan Jumalat igapäevaste õnnistuste eest.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES SAAVAD VÄHIRAVI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.