Kadunud ja leitud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 15:11-24

“Sest see mu poeg oli surnud, ja on jälle saanud elavaks, ta oli kadunud, ja on leitud!” Ja nad hakkasid rõõmsasti pidutsema. (Luuka 15:24)

Meie kass Charlie hiilis majast välja ja läks kaduma. Otsisime teda kaks nädalat taga, palvetasime ja jagasime koguni ümbruskonnas kuulutusi. Kassi polnud keegi näinud. Kui olime juba lootust kaotamas, tuli Charlie järsku koju tagasi. See sündmus tuletas mulle meelde kadunud poja lugu. Sageli olen noorema poja kombel Jumalale selja pööranud ja läinud oma teed. Vahel on see avaldunud väikestes valikutes, näiteks Pühakirja lugemise asemel teleri vaatamises, palvetamise unustamises või abivajaja abita jätmises. Kuigi kiusatused püüavad meid vahel vaimulikust kodust eemale viia, on meil igavese elu tõotus läbi Kristuse surma ja ülestõusmise. Kui oleme Jumala kaitse alt eemaldumas, siis on meil alati võimalus tagasi tulla. Jumal ei väsi meid ootamast ja tema käed on alati välja sirutatud. (Lk 15:7-10) Kadunud poja kojutulek on põhjus rõõmsaks pidutsemiseks.

Chad Zeleny (Iowa, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind ülevoolava armu eest. Kui oleme eksinud, siis aita leida tee tagasi Sinu armastuse ja andestuse juurde. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal kaitseb ja juhib mind igal päeval.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON KAOTANUD LEMMIKLOOMA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.