Allikad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 7:37-39

Ja Issand juhatab sind alati ning toidab su hinge põuasel maal; ta teeb tugevaks su luud-liikmed ja sa oled otsekui kastetud rohuaed, veelätte sarnane, mille vesi ei valmista iial pettumust. (Jesaja 58:11)

Meie tagaaiast voolab läbi oja. Mulle meeldib jälgida veevoolu, mis kuival perioodil veidi aeglustub, kuid ei peatu kunagi. Minu kodukandis leidub palju jõgesid ja ojasid, mis on peaaegu alati veerohked. Olen istunud mõne kiirevoolulise mägioja kaldal ja imestanud: kust küll see vesi pärit on ja kuidas seda alati jätkub? Tegelikult ma ei tea midagi nende jõgede tekkimise kohta. Teine lugu on vaimulike veeallikatega. Jesaja räägib, et Jumal teeb meid veelätte sarnasteks, mille vesi ei lõpe eales. Ta on tõotanud täita kõik meie vajadused, kinnitada ning õnnistada meid ning kasutada oma riigi töös. Jumala arm ja armastus voolavad läbi meie, nagu langeb koskedest alla vesi, mis kunagi ei peatu.

Trina Stamey (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Eluallikas Jumal, täname Sinu armu ja väe eest, mis kunagi ei muutu. Voola läbi meie, et suudaksime teenida ja armastada kaasinimesi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus on eluvee allikas.

PALVE TULIPUNKT:
PÕUA OHVRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.