Pilk tulevikku

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 3:10-14

Ma unustan kõik, mis on taga, ja sirutun eesoleva poole, ma püüdlen sihtmärgi poole, Jumala üleva kutsumise võiduhinna poole Kristuses Jeesuses. (Filiplastele 3:13-14)

Armastame abikaasaga mõlemad omakasvatatud värskeid juurvilju. Meil on põld, mille harimine pakub suurt rahuldust. Mu abikaasa Jim on autojuht ja peab vahel päevade kaupa kodust eemal olema. Kord pidin tema äraolekul ise vagusid traktoriga muldama. Jim jättis mulle ühe juhise: “Ära mingil juhul roolis olles tagasi vaata!” Sõitsin traktoriga põllule, kuid unustasin peagi tolle soovituse. Heitsin korraks pilgu üle õla ja sellest piisas, et taimed kogu vao pikkuses üles künda. Püüdsin neid hoolega tagasi istutada, kuid neid ei õnnestunud enam kuivamisest päästa. Ka usklike inimestena tunneme vahel kiusatust tagasi vaadata, kuid minevikule keskendudes võime unustada, et Jeesus on meie patud andestanud. Paulus tuletab meile meelde, et sirutuksime eesoleva poole, kus ootab ees võiduhind neile, kes järgivad Kristust. Tagasi vaatamise asemel peaksime hoidma silmad Issandal, kes on meie usu alustaja ja täidesaatja. (Hb 12:2)

Bobbie Roper (Florida, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid hoiduda vaatamast minevikus tehtud vigadele, et meie silmad oleksid alati Jeesusel ja usuteel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala abiga vaatan lootusrikkalt tulevikku.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON KINNI MINEVIKUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.