Pikk meel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:1-14

Rõivastuge siis nagu Jumala valitud pühad ja armastatud südamliku kaastundega, lahkusega, alandlikkusega, tasadusega ja pika meelega. (Koloslastele 3:12)

Järgmisel päeval pärast isa surma viisin oma 86-aastase ema toidupoodi. See oli täis kiirustavad inimesi ja kassajärjekord venis pikaks. Kassast möödumisel kohtus ema ühe vana sõbraga, kes tahtis talle kaastunnet avaldada ja rääkida. Paraku ei märganud nad teisi külastajaid, kelle teele nad ette jäid. Üks meie taga seisev inimene muutus eriti kärsituks. Ma astusin kõrvale ja tekitasin veidi ruumi, et ema saaks rahus sõbraga vestelda. Ema ja ta sõber ei märganud, et nad takistasid kaasinimesi poest väljumisel ja nemad omakorda ei teadnud, et ema oli päev varem abikaasa kaotanud. See juhtum aitas mul mõista iseenda käitumist. Sageli olen käitunud nagu kiirustav ostleja, kel pole kaasinimeste olukorrast aimugi. Sageli vajavad nad meie heatahtlikku suhtumist, mis peegeldab Kristuse armastust.

Scott Jaskier (New York, USA)

PALVE:
Armas taevane Isa, aita meid olla kannatlikud ja heatahtlikud kaasinimeste vastu, nagu sina oled kannatlik meiega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan olla kõikjal kaastundlik ja heatahtlik.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME KANNATLIKUMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.