Igavese elu lootus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 10:28-31

Kui aga üks neist, kes lauas istus, seda kuulis, ütles ta Jeesusele: „Õnnis on see, kes sööb leiba Jumala riigis!” (Luuka 14:15)

Minu hea sõber Buck lahkus siit ilmast üsna ootamatult. Veel kaks kuud varem oli ta olnud väliselt terve ja tugev, kuid siis diagnoositi tal ajukasvaja. Haiguse kulg oli väga kiire ja mehe lahkumine tähendas lähedastele ja sõpradele tõsist šokki ja leina. Perekond otsustas ta matta koduosariiki, kuid suure vahemaa tõttu polnud paljudel võimalik matustele sõita. Lesk soovis teda mälestada ka kohalike sõprade seltsis ning korraldas meile ühise õhtusöögi. Pärast lauaosadust jagasime oma meenutusi ning mälestusi ning pühitsesime viimaks ühiselt armulauda. Sellest kujunes võimas ja tähendusrikas kogemus, mis aitas meid keset kaotusevalu näha uut lootust ja usku. Kui mul paluti sõna võtta, siis meenutasin Jeesuse sõnu oma õpilastele Jumala riigis toimuva ühise pidusöögi kohta. Ma loodan osaleda kunagi koos oma sõbra Buck’iga sellel peol, mille korraldab Issand Kristus isiklikult.

Robert E. Townsend (Georgia, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu sulle ustavate sõprade eest, kristliku osaduse ja usu eest ning igavese elu lootuse eest. Kristuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ootan pidusööki koos Jeesusega Jumala riigis.

PALVE TULIPUNKT:
SÕPRA LEINAVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.