Imeline abi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Kuningate 4:1-7

Issandal, meie Jumalal, olgu lahke meel meie vastu! Meie kätetööd ta kinnitagu meile! Kinnita meie kätetööd! (Psalm 90:17)

Olen vabakutseline kirjanik, kelle sissetulek pole alati kindel. Vahel tuleb ette raskusi ja ma ei saa siis endale kõike vajalikku lubada. Mul on piinlik lähedaste käest abi paluda, kuid just seda käskis Eliisa teha lesknaisel tänases piiblitekstis. Ta pidi laenama naabritelt võimalikult palju astjaid ja andma Jumalale üle oma ainsa tagavara – kruusi õliga. Sel viisil andis lesknaine võimaluse oma perele ja kogukonnale olla tunnistajaks Jumala vägevale imele. Tema usk ja sõnakuulelikkus said tasutud ning imeline abi saabus just õigel ajal. Jumal ootab meilt samal kombel oma vahendite ja pingutuste ohverdamist, et nende kaudu saaksid Jumala vägi ja armastus ilmsiks. Kus inimesed näevad puudujääke, näeb Jumal võimalust ilmutada armastust ja hoolt. Kui usaldame temale oma energia ja vahendid, siis kasvame usus. On väga julgustav teada, et mida iganes me Jumalale üle anname, võib korda saata imesid.

Megan L. Anderson (Indiana, USA)

PALVE:
Armas Issand, tänu Sulle abi eest rasketel aegadel. Aita meid olla sõnakuulelikud ning usaldada Sinu kätte kõik oma vahendid. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal täidab mu vajadused imelisel viisil.

PALVE TULIPUNKT:
VABAKUTSELISED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.