Kriis

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 34:1-8

Tema julgustab meid igas meie ahistuses, et me suudaksime julgustada neid, kes on mis tahes ahistuses, julgustusega, millega Jumal meid endid julgustab. (2. korintlastele 1:4)

Mõni aeg tagasi tabas mind seoses terviseprobleemidega tõsine depressioon. Pärast paranemist otsustasin keskenduda enam oma taevasele Isale, kelle ligiolu aitas mind raskest perioodist üle saada. Hakkasin Jumalat tänama pereliikmete eest, kes olid mind tingimusteta toetanud ja armastanud, tänasin arstide ja ravi eest, samuti kõigi inimeste eest, kes olid minu paranemise pärast palvetanud. Mõistsin, et Jumala arm kandis mind siis, kui ma ise enda eest hoolitseda ei suutnud. See kogemus andis mulle tõuke hakata aitama kriisi sattunud inimesi. Nüüd olen teenimas ülikooli kaplanina ja näen seda suure eesõigusena. Püha Vaimu abil püüan juhtida ligimesi Kristuse juurde. Tunnen end kanalina, mille kaudu Jumala arm jõuab abivajajateni.

Luciria Aguirre Naranjo (Cali, Colombia)

PALVE:
Tervendaja Jumal, täname Sind valguse eest, mis juhib meid läbi pimedate aegade. Sinu armastus toob tervenemise ja uue elu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal muudab kriisi uueks võimaluseks.

PALVE TULIPUNKT:
ÜLIKOOLIDE KAPLANID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.