Usujõud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 18:1-6

Oma kitsikuses ma hüüdsin Issandat ja kisendasin oma Jumala poole. Ta kuulis mu häält oma templist ja mu appihüüd jõudis ta palge ette, ta kõrvu. (Psalm 18:7)

Kasvasin kristlikus perekonnas ja osalesin kiriku lastetegevustes. Hiljem täiskasvanuna olin pühapäevakooli õpetaja ning teismeliste nõustaja, kuid siis ma ei mõistnud veel usu tõelist tähendust. Ühel pärastlõunal kukkus mu maailm kokku. Arstid diagnoosisid kasvaja, mis vajas operatsiooni. Hakkasin peagi tundma valusid ning mind haaras hirm ja ängistus. Palvetasin iga päev, et Jumal oleks armuline ja annaks mulle tervise tagasi. Kui pidin minema järgmisele läbivaatusele, mille alusel oleks tehtud lõplik otsus, palusin julgust ja jõudu olukorraga leppimiseks. Arst asus mind läbi vaatama ja ta nägu väljendas korraga üllatust. Ta pomises: “Ma ei leia enam kasvajat.” Seda kuuldes hakkas mu süda kiiresti lööma ja mind täitis rõõm. Polnud kahtlust, et Jumal oli ilmutanud oma tervendavat väge. Ma lahkusin haiglast Jumalat kiites. Teadsin, et võin teda alati ja kõiges usaldada.

Ruth R. Mancilla Casalez (Estado de Mexico, Mehhiko)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, tänan Sind palvete kuulmise ja neile vastamise eest. Aita meid leppida kõigega, sest oled alati meiega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala vägi võib teha mu elus imelisi asju.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON SAANUD RASKE DIAGNOOSI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.